Syairah Ismail | JOHORians | UKMians | Finally i found my Imam :)

Monday, March 21

hari KAMI

hooraayyyy!!!! dapat jumpa my bestie hari ini, syafiqah dah balik dari kL, peluk dia erat erat, tak mahu berpisah lagi, hee~ mula mula ingat nak pergi bP je, alih alih terlajak ke k0ta pulak, hoho.. teman iqa bayar bill bill tertunggak (jadi bodyguard) bank in duit aku (lengguh seh bawa duit syiling 8kg, nak patah bahu, huhu) beli bahan nak buat kek (blueberry cheese cake, wait for me) makan kFc dibelanja oleh shafikah (dia sekarang kaya $_$ ) kurang bergossip, baiknya kami (awak, saya dah dapat kurangkan mengumpat :P ) dah seperti biasa, magrib baru sampai rumah (nasib baik tak kena leter, cuak jugak..ehe)

apa apa pun, gembira melihat iqa kembali ceria seperti dahulu. kepada dia, saya bersimpati dengan nasib awak, jangan risau kita tetap kawan, sudah tidak marah dengan kamu
utk pka chill up ya. jangan kerana dia kamu bersedih hati, kalau dia sayang kamu pandai la dia jaga hati kamu. ceria cikit ok, jangan monyok monyok tau

i choose to be HAPPY ツ

2 comments:

  1. thanx sahabat .. !
    semua nya kerana anda juga =)

    ReplyDelete
  2. yeah...
    saya tak buat apa2 pun :)

    ReplyDelete