Syairah Ismail | JOHORians | UKMians | Finally i found my Imam :)

Thursday, December 8

eh eh eh .. 
aku dah malas nak layan perangai korang yang nak moody tak tentu pasal . 
lagi satu , aku tau aku tak la pandai mana tapi tak semestinya idea dan pendapat aku tak boleh guna langsung . jangan la nak ikut kepala kau je . 
nak kawan dengan aku , kawan
kalau tak nak kawan , aku tak kisah sangat
sebenarnya aku kisah . tapi dah korang tak nak kawan aku , tak kan aku nak paksa . aku bukan jenis yang akan pujuk rayu untuk korang kawan aku . kawan biar ikhlas , bukan kawan sebab nak terkenal :) 
apa pun semoga korang happy dengan life korang 
sebab aku gembira dengan life aku :)


i choose to be HAPPY ツ

1 comment:

  1. love to drop here, http://zakira-afina.blogspot.com

    ReplyDelete