Syairah Ismail | JOHORians | UKMians | Finally i found my Imam :)

Thursday, December 8

RESULT PSPM 1

SELASA


PENGAMBILAN SLIP PSPM 1
Tempat : Dewan Antares
Tarikh : 6 / 12 / 2011
Masa : 3.00 petang

OMG ! result PSPM 1 keluar . rasa nak tercabut jantung berdebar punya pasal . tapi aku still cover lagi , tak la menunjuk sangat kegabraannya, hehe . sampai dewan 3.10pm . dah mendengar suara jeritan tangisan suka duka . adoyai makin tak tenteram aku . tunggu dan tunggu dan tunggu . sampai turn aku . jeng jeng jeng ...


syukur alhamdulilah . walaupun aku harap dapat 4.00 , tapi 3.92 still okey lagi . taniah kepada kawan-kawan aku yang dapat 4flat :) korang memang hebat !

aku tau korang nak tahu sangat result aku , lebih-lebih lagi markah math aku kan . gembira la korang bila tau aku tak dapat 4flat kan . btw math aku dapat A atas USAHA AKU . bukan pasal dapat soalan bocor okey . aku bukan BODOH TERDESAK sangat sampai nak goda lecture minta soalan bocor :) ada otak , sila guna . cayunk korang . muahx . hahaha

i choose to be HAPPY ツ

2 comments:

  1. tahniah la ye...
    org hebat tu...
    ingat senang ke nak 3.92...

    ReplyDelete
  2. hehe. terima kasih :)
    awak pun boleh juga ..

    ReplyDelete